ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στο VK ACTION σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε εύκολα και με ασφάλεια τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα κάθε φορά.

Η επιλογή αυτή γίνεται στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και δεν επηρεάζει την αξία της, με εξαίρεση την αντικαταβολή για παραγγελίες αξίας κάτω από 100,00€.

_VKGunsCOM_ - Τρόποι Πληρωμής

Ηλεκτρονική πληρωμή με κάρτα

Πληρώστε μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce’ της Alpha Bank” με Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer – SSL). Τα στοιχεία των πληρωμών σας (αριθμοί καρτών, κωδικοί κτλ) ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στο server του VK ACTION.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω ΑΤΟΚΩΝ δόσεων. Ο αριθμός των επιτρεπόμενων δόσεων εξαρτάται από τη συνολική αξία της παραγγελίας και τον τύπο της προς χρήση κάρτας.

_VKGunsCOM_ - Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με το PayPal

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω του PayPal, θα πρέπει καταρχήν να έχετε εκεί έναν ενεργό λογαριασμό. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν, ακόμα και τη στιγμή της παραγγελίας σας, από τη σελίδα σύνδεσης του PayPal κάνοντας κλικ εδώ.

Το PayPal χρησιμεύει ως ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμών. Δεν είναι το ίδιο τράπεζα, λειτουργεί περισσότερο ως διαμεσολαβητής ανάμεσα στα κλασικά μέσα, με βασικό σκοπό τη διευκόλυνση καταναλωτών και πωλητών στις μεταξύ τους συναλλαγές.

(Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ)

Με απλά λόγια, το PayPal διαχειρίζεται τις πληρωμές που κάνετε στο internet, πληρώνοντας για λογαριασμό σας, δηλαδή δεν πληρώνετε απ’ ευθείας εσείς τον κάθε έμπορο, αλλά τον πληρώνει το Paypal για εσάς, χρησιμοποιώντας και κρύβοντας τα στοιχεία της πληρωμής σας, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στη συναλλαγή σας.

_VKGunsCOM_ - Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με κατάθεση σε Τράπεζα (και με e-banking)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την τράπεζά σας με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αυτή σας διαθέτει: ebanking, πληρωμή σε ATM, σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, σε ταμείο.

Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιωθεί το σύνολο της πληρωμή της. Στην περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα και προκύψουν έξοδα μεταφοράς χρημάτων, αυτό βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και δεν γίνεται να επιμεριστούν.  Μέγιστος χρόνος αναμονής πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Μετά ακυρώνεται αυτόματα χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί VK ACTION

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR 5201 7225 6000 5256 0882 32626
Αρ. Λογαριασμού: 5256 0882 32626
Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Βογινδρούκας
Eurobank
IBAN: 
Αρ. Λογαριασμού: 
Alpha Bank
IBAN: GR 4301 4085 7085 7002 3300 00178
Αρ. Λογαριασμού: 85 7002 3300 00178
Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Βογινδρούκας
Εθνική Τράπεζα
IBAN:
Αρ. Λογαριασμού: 

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, μετά την πληρωμή σας, σας παρακαλούμε ενημερώστε την ‘VK ACTION’. Στείλτε μας αντίγραφο του καταθετηρίου στο e-mail: contact@vkaction.com, είτε στο 6955600556 (μέσω ). Επίσης, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 23210 35850

_VKGunsCOM_ - Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Θα πληρώσετε με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

  • Για παραγγελίες αξίας έως 100,00€ υπάρχει επιβάρυνση με το  ποσό των 1,40€ που αντιστοιχεί στο κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας από την εταιρία αποστολής και δεν αφορά σε επιπλέον αμοιβή για το VK ACTION
  • Για παραγγελίες αξίας πάνω από 75,00€ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση και αποστέλλονται δωρεάν.

Είναι δυνατόν η πληρωμή σας να γίνει με την χρήση POS, μόνο όμως εάν το δέχεται η μεταφορική εταιρία και εάν παραλάβετε στην έδρα της (όχι εάν παραλάβετε στο χώρο σας). Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε την πληρωμή με χρήση POS στην μεταφορική εταιρία μιας και αυτό δεν εξαρτάτε από εμάς.

_VKGunsCOM_ - Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας από τη φυσική μας έδρα, στις Σέρρες, Βενιζέλου 172, Σέρρες TK 621 21

Σε εαυτή την περίπτωση η πληρωμή σας μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τη χρήση POS μέσω κάρτας.

Θέματα τιμολόγησης & φορολογίας

Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι Φόροι. Σε περίπτωση που είστε υποκείμενος στο φόρο ή μη υποκείμενος στο φόρο νομικό πρόσωπο και υπάγεστε σε ειδικό καθεστώς φορολόγησης, ισχύουν τα εξής:

Εφόσον η έδρα σας είναι στην Ελλάδα: και υπάγεστε σε περιοχή ή ανήκετε σε κατηγορία επιχειρήσεων με ειδικό καθεστώς φορολόγησης, τότε θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών εφόσον είναι η πρώτη φορά που καταχωρείτε παραγγελία. Η ιδιότητα του υποκείμενου θα πρέπει να αποδεικνύεται από την βεβαίωση περί υποβολής δήλωσης εργασιών την οποία θα πρέπει να προσκομίσετε μαζί με όποιο άλλο έγγραφο θεωρηθεί απαραίτητο και σας ζητηθεί. Προσοχή, η συγκεκριμένη παράγραφος δεν αφορά Ιδιώτες!